Giveaway by LZ

13:59:00

Assalamualaikum,
Bismillah,

(( click to join ! ))

I just blogwalking and found this cool blog. Eh, bukan coolblog yg air tu *Ah sedapnya* hahaha, tapi blog LZ ni. Mmng cool je, simple tapi sedap mata memandang. Ko tengok la dia punya GA banner ni, nampak elegant en. Serius semua kena jenguk blog ni ((click kat banner utk jenguk)).

Hadiah pun best ! Ni hadiahnya :

Mobile Tripod Stand
*ingatkan dapat phone tu haha jk*



MP3 Player Silver
*boleh buat pakai untuk dengar time study nanti*


Digital Watch Purple
*ni pun best gak*
Bukan tu je, setiap pemenang yg dpt hadiah-hadiah kat atas ni, juga disertakan wang RM 10. Best kan hadiah semua ni. Dannnnnn ada seorang pemenang bertuah akan dapat hadiah misteri.. Moga owner blog ni (LZ) dimurahkan rezeki. (Aminn !)


Haaaa , sebelum terlupa! FB saya : Aiman Salleh
IG : kons 

Done follow IG LZ dan like FB page jugak ! :)

You Might Also Like

7 comments

  1. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz-31ogos2017.html

    follow ig https://www.instagram.com/jmbelogs & fb https://www.facebook.com/jmbelogs

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Aiman sudi join Giveaway by LZ..
    Senarai peserta-peserta akan dikemaskini dalam entri akan datang..
    Semoga berjaya & have a good day!

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama. good luck :)

    https://eyranasrin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam.. Semoga berjaya.. CikLa dtg dr segmen yg sama..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Chit Chat

Subscribe