Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors (25.06)

18:51:00

(( ayuhh klik banner ))
Ceritakan secara ringkas pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu ::


Hm lama dah rasanya tak pi terjah rumah orang pi mintak duit raya . Rasanya last pegi rumah ke rumah dengan sepupu sepapat masa darjah 2 ka darjah 3 tah. Sebab masa tu aku rapat dgn sepupu yg tua setahun dua tahun daripada aku, so dah takda geng skali, pastu start drjah 4 (aku dh masuk asrama and perangai dh matang dan jadi pemalu camna taktau) mmng dh tak pi dah rumah orang kecuali kalau dgn family. 

* tapi untungla adik beradik mak ramai, so dok kat rumah ja, duit dok mai hahaha *

nak kata pengalaman seronok dan nakal macam biasa ja sbb , normal la kot pi rumah orang mkn sikit, yg penting duit raya dapat! Lagi satu, aku beraya bukan kat kampung, tapi kat rumah taman. Walaupun rumah taman, tapi ada ja rumah yang tak bagi duit raya :) hahaha 

Tapi seriusla rindu gila nak pi beraya rumah orang :')


Haa ! Teringat lak satu cerita. 

Aku ni memang penakut anjing sejak azali lagi. Dah pegi beraya kat kawasan taman yang bercampur dgn orang cina india semua. Sekali tengah jalan-jalan tu, aku dengar bunyi anjing bising-bising. Aku boleh lari lintang pukang balik rumah sambil nangis (aku pun taktau kenapa aku takut sangat even bunyi anjing ja) . Haih terbantut dah niat kutip duit raya tahun tu. 


btw , 

username
IG : aimansallehh
Facebook : Aiman Salleh
Emel : aimansalleh17@gmail.com

You Might Also Like

6 comments

  1. hahaha siapa je yang tak takut anjing oh hahaha

    terima kasih join. elsa dah update dalam list. nanti jangan lupa follow mengfollow tau hehe sebab awak tak request ig elsa lagi. thank you and goodluck :*

    ReplyDelete
  2. sama gak..tak payah nampak, dengar anjing tu menyalak2 pun dah cuak...hehe

    ReplyDelete
  3. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by-Elsaalicious-sponsors.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen...
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Chit Chat

Subscribe