Giveaway : INI BLOG SIAPA ?

22:25:00

(( klik untuk join guys ))

Okay , sini saya nak introduce la siapa pemilik blog ni -_-

Nama blog ni mmng nama saya , Aiman . okay mula berblogging dh lama (tak ingat sebenarnya) and ni blog ketiga ka keempat tah . blog yg lama-lama tu dh delete dh sbb serabut sikit . dulu mcm hidup tanpa pendirian lagii cehh hahaha .
Umur baru 19 :) Rasanya blog ni akan kekal lama la Insyaallah . Sebabnya aku kembali ke blog ni sbb life as a university student kan tough af , so aku nmpak platform blog ni bleh pegi jauh bagi pendapatan kat aku di samping fun dok join giveaway-giveaway , segmen apa smua tu , and paling penting kita dpat kenal ramai kawan-kawan and bleh bertukar-tukar pendapat sesama kita :) Yeayy !

Yang tgh blogwalking tu follow la sini ye :) hehe

You Might Also Like

8 comments

  1. alololo muda lagi baru 19 sebaya adik Elsa hehe. goodluck :* Elsa pun join jugak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . thanks . tetiba terasa muda sgt haha :)

      Delete
  2. Wahhh baguslah blog ni..umur kita sama pulak tu.. Hahahhaa.. Free2 singgah la my blog yg biasa2 ni http://ameridzuan.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. AIMAN... nama serupa macam anak sis. hee... rasa macam tengah cakap ngan anak sendiri pulak :D ok Aiman, sis follow sini.. kali ni make sure tulis betul-betul tau nanti kita saling singgah-singgah k. Goodluck!

    ReplyDelete
  4. huihh muda tu..sama baya anak Umi yg ke 3..salam kenal

    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blogs-siapa.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalanan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete

Chit Chat

Subscribe