HOME DASHBOARD ABOUT ME CONTEST TIPS/PENGALAMAN TUTORIAL

Tuesday, 31 January 2017

Back To School Giveaway by Abam Kie



(klik banner utk join) 

-sempat lagi kot naa nak join hehehe :)

3rd Mini Giveaway by azyyatiliah.blogspot.my


Klik banner utk join ! 
tapi due dia malam ni hehe :)

SEGMEN ICE BREAKING BY MELLYA



( klik banner untuk join!)

Ni link social media aku yang aku aktif huhu ! 

Facebook : (kurang aktif) : Aiman Salleh

Instagram : (sangat aktif) : @_aimansalleh

twitter : haa yang ni boleh usha kat sidebar :)

Monday, 30 January 2017

Segment: Follower meningkat dengan mudah

Click banner and join ! :)

ID BLOG : 304303303079223314

Giveaway New Year 2017 by www.aerillhassan.com




Giveaway New Year 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 17 Januari 2017 hingga 11.59 malam 31 Januari 2017Menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi oleh para peserta. Senarai hadiah ada di SINI...

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.


Syarat - syaratnya : 
1. Wajib Follow Blog Sponsor
2. Wajib Like Fanpage Sponsor 

3. Wajib Follow Instagram Sponsor
4. Tambah Google Plus Sponsor
 | AerillHassan | Belogs JM |

5. Buat entri bertajuk Giveaway New Year 2017 by www.aerillhassan.com

 6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

9 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 2 Februari 2017
Good Luck !!


WISHLIST 2017 FROM LAZADA.COM.MY

alangkah indahnya hidup bila dapat usha web ni dgn duit berkepuk-kepuk dlm bank, kan ? Hahaha 
Okay , Assalamualaikum . Happy Chinese New Year ! Aku kena mula balik berblog ni sbab thru this aku boleh jana duit aku yg kian surut hari demi hari :)

Btw , aku mulakan comeback utk blog ni dgn WISHLIST 2017 yang aku nak sangat dari LAZADA !

Actually aku selalu sgt cuci mata tgok lazada ni tetiap hari , tp bila tgok dompet , hmmm tidur jelah hahahaha . Walau bagaimanapun , aku still nk buat wishlist supaya end of this year aku berpeluang utk nak beli ni hasil dri upcoming duit simpanan aku k .

Firstly , every teenagers' dream is to have a canggih phone one . Aku pun nak , and handphone yg paling aku nak buat masa skrang ni .... OPPO R9s .

Hahaha sebabnya aku nak phone ni sbb ofcourse camera oppo paling win setakat ni . And dia ada rupa iphone sikit tp aku tak suka ios , sbb payah sgt hahaha

Secondly , aku nak Hard Disk ! Sbb aku pakai macbook , so nak share document dgn laptop lain mmng susah skit so dgn adanya hard disk , bolehlaaa sesenang je aku nak share documents dgn kengkawan .


Ikutkan hati , aku nak je wishlist kan smua bnda yg dlm lazada tu tp stakat ni aku nk listkan dua bnda ni ja dlu . Actually aku tak kisah oppo apa pun asalkan oppo sbb aku nak kamera dia aaa ! Phone aku pakai skrg ni sakaiii sikit hm :(

Kbye , wait for another entry from me ok . do follow me ! on instagram @_aimansalleh


Thursday, 5 January 2017

2017 FIRST GIVEAWAY BY SFRNFZL



Sekian lama menyepi , pada tahun baru ni , entri blog ini dimulai dgn GA yang best ni . Hadiah dia pun power-power . May luck be with me :) K jom ah join [click banner kat atas k] Annyeong !